Onze school Een fijne school
verjaardagshoed

Het Kompas: een fijne school

Uw kind moet zich thuis voelen op school en er moet goed geleerd kunnen worden.  Als je je prettig voelt, dan kan je beter leren. En als je goed tot leren kunt komen, dan voel je je goed. Deze 2 dingen hebben altijd met elkaar te maken en dat vinden wij op Het Kompas erg belangrijk. Op onze school gaan wij respectvol en positief met elkaar om.

Onze merkwaarden zijn Betrouwbaar, Samen, Trots, Ambitieus en Professioneel.

Hier kunt u ons op aanspreken.

school1

 

 

Lekker hard werken

Alle kinderen willen leren! Op onze school leren we uw kind goed te leren. We laten de leerlingen zien wat er wordt verwacht. Onder begeleiding van de leerkrachten leren de leerlingen te werken aan hun eigen doelen, hun werk te plannen en kritisch na te denken over hun eigen werk, ook als het klaar is. Er wordt  op allerlei manieren gewerkt: klassikaal, individueel, in groepjes, op de leer-werkplekken, achter de computer en op IPads. Er wordt voortdurend gekeken waar de uitdaging voor uw kind moet liggen. We bespreken dit steeds met uw kind en met u als ouders. Hierdoor is er vertrouwen in elkaar en zelfvertrouwen van het kind in het eigen leren. We vinden het belangrijk dat uw kind zich bewust wordt van zijn eigen mogelijkheden en kan meedenken over het leren.

school2

 

Zelfstandigheid en zelfvertrouwen

Op Het Kompas werken wij met vaste programma`s voor sociale en emotionele ontwikkeling. We leren de kinderen op te komen voor zichzelf, samen te werken en respectvol met elkaar om te gaan.

 

 

 

Schoolgids downloaden

Uw kind aanmelden?

Ontdek alles wat u moet weten over het aanmelden Ontdek meer